Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojalauseke

JH Computer Oy (y-tunnus 2087709–6) on it-palveluja tarjoava yritys, joka toimii Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Sastamalassa, Nokialla, Huittisissa ja Säkylässä. JH Computer Oy:n kotipaikka on Sastamala.

Olemme osa valtakunnallista Data Group -ketjua. Markkinoinnissa sekä muussa viestinnässä käytämme yleisesti nimeä Data Group JH Computer – meistä voit lukea lisää täältä.

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme henkilötietojen suojaamiseen ja tietosuoja-asetusten noudattamiseen kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa kuvataan verkkosivustomme käyttäjiin sekä asiakkaisiimme liittyvä henkilötietojen käsittely. Palveluidemme käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä verkkosivustoamme sekä niillä olevaa yhteydenottolomaketta.

Toimimme henkilötietojen käsittelijänä asiakkaidemme puolesta monissa tarjoamissamme it-palveluissa. Näihin palveluihin liittyvä henkilötietojen käsittely on kuvattu tarkemmin erikseen kyseisten palveluiden palvelukuvauksissa ja sopimusehdoissa.

Mitä tietoja minusta kerätään ja mitä tarkoitusta varten?

Keräämme sivustomme käyttäjistä tietoja lähetettyjen yhteydenottolomakkeiden yhteydessä. Tietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on asiakaspalvelu ja asiakassuhteiden hallinta, hoitaminen ja ylläpito, myynnin edistäminen, etämyynti sekä kohdistettu markkinointiviestintä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tarvitsemme tietoja palveluiden tuottamiseen ja toteuttamiseen asiakkaillemme, asiakkaidemme suuntaan tapahtuvaan viestintään ja mainonnan kohdistamiseen.

Keräämiämme tietoja ovat yhteystiedot: nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Millä perusteella henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Käsittelemme tietoja asiakassuhteiden solmimiseen, tuotteiden ja palveluiden myymiseen, palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä suoramarkkinointitarkoituksessa. Katsomme näiden toimintojen olevan liiketoimintamme kannalta välttämättömiä ja käsittelyn siten tarpeen.

Käytetäänkö sivustoilla evästeitä?

Tämä sivusto ei käytä evästeitä. 

Annetaanko tietojani eteenpäin?

Emme normaalitilanteissa myy, vuokraa, siirrä tai luovuta henkilötietoja ulkopuolisille.

Voimme kuitenkin luovuttaa käyttäjän tietoja kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • – mikäli käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa
  • – mikäli myymme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme
  • – Suomen viranomaistoimet sitä edellyttävät

Käsittelemme henkilötietoja Suomessa.

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme asiakastietoja tyypillisesti enintään viisi vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Säilytysaika voi kuitenkin olla pidempi, mikäli lainsäädäntö tai esimerkiksi kirjanpidolliset velvoitteet sitä edellyttävät.

Markkinointitarkoituksiin kerättyjä tietoja säilytämme niin kauan kuin kyseinen henkilö toimii työtehtävissä, joihin markkinoitava tuote tai palvelu liittyy, ellei henkilö ole kieltänyt suoramarkkinointia.

Tarkastamme henkilötietorekisterit säännöllisesti vanhentuneiden tietojen varalta.

Mitä oikeuksia ja mahdollisuuksia minulla on henkilötietojeni käsittelyyn liittyen?

Sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä ja oikeus tarkastaa omat henkilötietosi. Voit myös milloin tahansa pyytää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisten, tarpeettomien, puutteellisten tai vanhentuneiden henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä, täydentämistä tai poistamista.

Huomaa kuitenkin, että sellaisia henkilötietoja ei voida poistaa, joiden säilyttämistä laki edellyttää tai jotka ovat välttämättömiä tässä selosteessa kuvatuissa käyttötarkoituksissa.

Voit milloin tahansa kieltää tietojesi luovuttamisen ja käsittelyn suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käsitellessämme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus. Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta.

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietosuoja-asetuksen ja muun Suomessa sovellettavan lainsäädännön määrittelemissä tilanteissa.

Mikäli koet, että henkilötietojasi on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja voimassa olevan lainsäädännön vastaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Yhteystiedot löytyvät tämän dokumentin lopusta.

Keneen voin halutessani ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Voit lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut osoitteeseen:

JH Computer Oy
Kivipolku 14, 38510 Sastamala

Sähköpostitse: virta@jhcomputer.fi

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Tietosuojavaltuutetun toimisto: tietosuoja.fi/yhteystiedot

Päivitetty 3.3.2023

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme ja palvelujemme kehittyessä ja lainsäädännön ja tulkintojen mahdollisesti muuttuessa.